Witgouden ringen met diamanten en een zoetwaterparel

De kogelringen zijn van palladium witgoud. De ene is gemaakt van een palladium witgouden bol en voorzien van pinkybrown-kleurige briljant geslepen diamanten. De andere is voorzien van een lavendelkleurige zoetwaterparel. 

Collier van amethist met een lavendelkleurige zoetwaterparel

Een kralensnoer van amethist met een lavendelkleurige zoetwaterparel. Het snoer heeft een palladium witgouden fantasiesluiting.

Witgouden oorhangers met amethist en lavendelkleurige zoetwaterparels

Een paar 14 karaat palladium witgouden oorhangers met bollen van amethist en lavendelkleurige druppelvormige zoetwaterparels.
 

Witgouden hanger van saffieren en diamanten

Een 18 karaat palladium witgouden hanger met een roségouden hangeroog. De hanger heeft vier natuurlijk gekleurde saffieren en briljant geslepen diamanten. 

Multicolor zoetwaterparelcollier met een geelgouden bol en twee diamanten

Een natuurlijk gekleurde multicolor zoetwaterparelsnoer met een massieve 14 karaat geelgouden bol.  De geelgouden bol is voorzien van twee pinky-kleurige briljant geslepen diamanten. De bajonetsluiting is verwerkt in de geelgouden bol.

Geelgouden ring met een parel en een bol van kwarts

Een 14 karaat geelgouden draadring voorzien van een goudkleurige Zuidzeeparel en een kwartsbol met rutielnaalden.

Collier van Tahiti-parels en zwarte diamanten

Een collier van vijf Tahiti-parels en zwarte diamanten. De bajonetsluiting van 18 karaat witgoud is verwerkt in een van de Tahiti-parels.

Witgouden ring met een Tahiti-parel en twee diamanten

Een 14 karaat palladium witgouden draadring met een veelkleurige Tahiti-parel (peacock genoemd) en twee briljant geslepen diamanten.