Myrene

Wij zijn dit jaar 25 jaar getrouwd. Mijn man wilde me iets geven voor dit jubileum en die denkt dan aan sieraden. Maar dit is meestal iets heel persoonlijks en ik ben nogal kieskeurig. Destijds, in 1990, wilden we een gouden trouwring, maar na 25 jaar was ik uitgekeken op goud. Ik draag nu meestal iets van zilver. Ik wilde iets nieuws van mijn trouwring, dus mijn trouwring zoals hij is maar dan anders. Ze zeggen ‘je moet je huwelijk spannend houden na zoveel jaar’, dus ik vond dat die ring in een nieuw jasje gestoken moest worden en ook spannend moest worden. Ik had een wikkelring in gedachten. Die had ik bij iemand gezien en vond ik geweldig. Ik wilde mijn trouwring gewikkeld in zilver, want 25 jaar huwelijk is tenslotte zilver.
 
Ik kwam via via bij Clint terecht en heb mijn idee met haar besproken. Zij dacht aan een ring in een soort van vogelnestje. We hadden direct beiden een goed gevoel over het ontwerp. Heel toepasselijk ook: ik heb in die 25 jaar een leuk nestje gebouwd met twee mooie kinderen en een hele lieve man, met wie ik zeker nog wel 25 jaar verder kan.
 
Ik vond de samenwerking met Clint heel prettig. Ze staat open voor ideeën en geeft daar soms een draai aan, zodat je zelf ook tot andere inzichten komt. Toch heb je ook alle vrijheid in beslissen zonder enige verplichting. Jijzelf moet hem het mooiste vinden, zodat je hem ook draagt.
 
Ik heb de ring elke dag om en hoe je hem ook draait, iedere kant ziet er anders uit (en dus ook weer verrassend).
 
Kortom TOP CLINT! Ik ben er erg blij mee en ik vond de samenwerking heel gezellig.